Vill du försäkra dig om biljetter till sommarens höjdpunkt kan du faktiskt redan nu boka biljetter
exklusivt direkt hos hotellen i Tällberg. Klicka på respektive hotell logga på vår startsida.
Det är endast på hotellen du kan boka biljetter innan den 20 mars, då det ordinarie biljettsläppet
sker kl. 10.00.

Här avslöjar vi handlingen i denna glödande passionskomedi: 

DEN SISTA CIGARREN
av Bengt Ahlfors.

Den pensionerade rektorn Ragnars stora passion i livet är cigarrer, cognac och goda middagar. Men både hans doktor och hans omtänksamma hustru Anneli anser att hans vidlyftiga leverne är hälsovådligt och förbud införes. Därmed tvingas stackars Ragnar att ägna sig åt smygrökning och skåpsuperi. Det visar sig emellertid att hustru Anneli också bär på en passion. Dock inte för cigarrer utan vad värre är, för makens bäste vän kyrkoherden Helge. Och stackars Helge som slits sönder av dåligt samvete men kan samtidigt inte stå emot sina starka känslor för Anneli. En till synes olöslig ekvation. Men så kommer ett dödsbud som ställer allt över ända…

Premiär torsdag den 9 juli kl.19.30

Comment